fbpx

Информация за салона

Свържете се с нас

Създатели на салона са Милен Василев и Марги Любомирова, които работят рамо до рамо с екипа си. В HairStory за Вас ще се погрижат високо квалифицирани и сертифицирани специалисти в областта на фризьорството, маникюр и педикюр, грим, козметика и лазерна епилация.

Абсолютно качество на услугите и продуктите – затова създателите не правят компромис при избора на брандове, които да позиционират в салона – тук ще намерите марки от световен ранг, като Redken, Paul Mitchell, Academie, CND, Luxio, Isadora.

„Нашата цел е да докоснем всеки наш клиент и използвайки уменията си да подчертаем неговата индивидуалност и да създадем неговото ново аз. Важният си ти!“

1

Милен Василев

Амбасадор
2

Марги Любомирова

Амбасадор
3

Огняна Василева

Артистичен директор

Преди години беше мечта след, която тръгнах...днес всеки път, когато застана зад стола държа тази мечта в ръцете си. За мен не е професия,а страст и любов,които ме зареждат всеки ден. Всяка искрица в погледа, всяка усмивка,която предизвиква моята работа в клиентите,всеки миг на щастие, това са доказателствата ,че точно този е моят път.

hairstory black logo

Стиляна Димитрова

Топ Стилист

За мен това не е просто работа, а страст. След всеки удовлетворен клиент нарастват както мотивацията, така и любовта ми към тази необикновена професия. В HarStory намерих всичко нужно за изграждането на истински професионалист. Нашият салон е специален, защото доброто настроение, позитивната атмосфера съчетани със знания и умения изграждат високия стандарт, който нашите клиенти заслужават. Щастлива съм, че съм тук и ще продължавам да се стремя към съвършенство, подкрепяна от страхотните си колеги и разбира се от човекът на върха на ножицата - Милен Василев.

hairstory black logo

Нели Петрова

Стилист и колорист

Стартирам професионалната си кариера през 2017 г. До тогава съм любител фризьор по сърце. Завършила съм успешно Академия Лореал. И до ден днешен не спирам да посещавам различни семинари и обучения и да се усъвършенствам в света на фризьорството. За мен това е една нестихваща страст и огромна любов. Да създавам красива визия е част от моето призвание като фризьор. Дисциплината и упорството, с които работя ежедневно ги дължа на друга моя страст – спорта. Обичам да живея цветно и красиво. За мен колористиката ти дава възможностда създаваш триизметрен цвят и свят подчертан със стила и класата в ежедневието на всяка жена.

hairstory black logo

Ради Тилева

Стилист колорист

За мен фризьорството е страст и вдъхновение.
Hairstory е завладяващо място,където всеки човек е специален. Ние държим на високото качество.

hairstory black logo

Дария Костова

Фризьор

Да се развивам в сферата на фризьорството винаги е било моя мечта,от скоро за моя радост осъществена.За мен HairStory е мястото,в което съм сигурна,че ще получа знания от най-добрите фризьори в България.

hairstory black logo

Любомира Цветкова

Фризьор

Фризьорството за мен е хоби, на което реших да се отдам изцяло, то е страст, изкуство и начин да изразиш себе си. HairStory - магия, позитивна енергия, единствено по рода си място, в което има обединение на най-добрите, които дават всичко от себе си и се допълват отлично.

деси-маникюр

Десислава Иванова

Маникюр и педикюр

Работя като маникюрист от около 15 години.Смятам,че класата на една жена се познава по грижата за ръцете й.Красиво оформеният маникюр е перфектен завършек на визията на жената.Затова избрах професията си на маникюрист.

hairstory black logo

Стела Станева

Маникюр и педикюр

Изключително съм щастлива,че съм част от екипа на HairStory. Занимавам се с професионален маникюр, педикюр. Перфектния маникюр е съчетание от добре оформени нокти,красиво нанесен лак и правилно избран цвят. Всеки нов дизайн е предизвикателство за мен, защото декорациите са моята страст, а въображението моята сила.Вярвам, че трябва да сме добре информирани за новоститев сферата за да предложим най-доброто на клиентите си.Завършила съм квалификационни и множество надграждащи уменията курсове.Обичам работата си , защото срещите с моите клиенти ме зареждат.

Виолета-медицинска козметика

Виолета Иванова

Медицинска козметика

Преди 19 години открих себе си в тази професия и до днес продължава да ме окрилява , както в първия ден.

ели-лазерна епилация

Елка Николова

Специалист лазерна епилация

Не може да бъде по-лесно, да обичаш да правиш това,което искаш - Candela Laser.

hairstory black logo

Еви Велинова

Грим

Артист по професия. Завършва НХА със специалност Стенопис. Продължава да се развива в различни сфери, една от които е грима. Завършва няколко курса за професионален грим, които включват кино и театрален грим, но и така наречения - 'бюти грим' и неговото развитие и трансформации през годините до днес. 'Всяка жена е красива и различна, грима подчертава и допълва тези качества, ако е съзнателно съобразен с нейната индивидуалност. За мен това е водещо и изключително важно!'